1 Ayda 3 Kilo Nasıl Verilir
1 ayda 3 kilo nasıl verilir; diyet yapmak isteyen kişiler, başlamadan önce doktora gidip gerekli tahliller ve muayeneleri yaptırdıktan sonra, herhangi bir sağlık sorunları yoksa diyet programını uygulamaya başlayabilirler. Çünkü bu tarz diyet programları ağır diyetlerdir sağlığınızı etkileyebilir. 1 ayda 3 kilo vermenin sırrını adım adım anlatacak olursak işe kahvaltı ile başlamamız gerekir.
- Birinci adım kahvaltı; enerji ihtiyacımız kahvaltıda aldığımız besinlerden sağlanır bu nedenle güne bol vitaminli bir kahvaltıyla başlanmalıdır.
- İkinci adım ise hareketli bir yaşantıdır; 1 ayda 3 kilo vermenin püf noktalarından biri de düzenli yapılan egzersizlerdir. Bu egzersizler kahvaltı sonrasında yapılan 40 dakikalık yürüyüşler şeklinde olabilir.
1 ayda 3 kilo nasıl verilir, sağlıklı ve kalıcı kilo vermek, sağlıklı ve doğru zamanlarda beslenmekten geçer. Birçok kişi yemeden öğün atlayarak kilo verildiğini düşünse de durum tam tersidir. Azar azar doğru besinler, doğru saatlerde alındığında daha kalıcı kilo verilir.
Kahvaltı- 1 bardak şeker içermeyen meyve suyu, çay veya bitki çayları
- 1 ince dilim beyaz peynir
- 2 ince dilim tam buğday ekmeği
- 4-5 adet zeytin (Yeşil zeytinin kalori miktarı düşük olduğundan tercih edilmeli)
- Sınırsız yeşillik
Öğle - 6 yemek kaşığı sebze yemeği
- 3 yemek kaşığı makarna veya pilav
(Ekmek yenmezse 6 kaşığa çıkarılabilir)
- 1 kâse yoğurt
- 1 yemek kaşığı zeytinyağıyla hazırlanmış salata
Ara öğün- 1 kâse yağsız yoğurt
- 1 elma
- 1-2 adet kepekli grisini
Akşam - 6 kaşık yağsız makarna
- Avuç içi kadar ızgara tavuk, balık ya da kırmızı et
- Domates söğüş
- 1/2 havuçlu, peynirli, bol salata
1 ayda 3 kilo nasıl verilir, öncelikle kilo almamaktır. Ancak kilo alınmışsa bu listeyle birlikte günlük çok ağır olmamak kaydıyla aktiviteler unutulmamalı, rehavete kapılmadan devam edilmelidir.
21.01.2024 10:30:49
1 Ayda 3 Kilo Nasıl Verilir ile ilgili bu madde bir taslaktır. Madde içeriğini geliştirerek Herkese açık dizin kaynağımıza katkıda bulunabilirsiniz. Sayfayı Düzenle
|